Persoonlijke begeleiding

Je bent een doorzetter, harde werker en doet keihard je best maar je bent ook maar een mens en loopt met vragen rond over het ondernemen. Hoe ga je om met die situatie of klant? Hoe kom ik aan meer klanten maar belangrijker, klanten waar je blij van wordt. Waarom in je eentje het wiel opnieuw uitvinden als iemand anders je kan helpen met de pijnpunten oplossen of door een frisse blik je de mogelijkheden wél kan laten zien?

Direct al een disclaimer want ik hou van duidelijkheid, ik beloof je geen omzet van 10k na een simpel stappenplan, laat staan winst 😉 Je zult het uiteindelijk ook echt zelf moeten doen, ik heb geen toverstafje waar ik je problemen als sneeuw voor de zon mee laat verdwijnen en je zult ook buiten je comfortzone moeten durven komen.

Nog niet afgeschrokken? Mooi! Dan kan ik je helpen!

Al lopend door het doolhof kom je steeds op hetzelfde punt uit, een doodlopend stuk en je raakt het overzicht steeds verder kwijt.

Op de werkvloer gebeurt dit ook; met je aandacht vooral gericht op het probleem zie je veel minder dan vanuit bovenaanzicht. Doordat ik met een frisse blik naar het grote plaatje kijk kan ik jou ook andere mogelijkheden en oplossingen laten zien. Ik neem je mee in een ‘figuurlijke helikopter’ en samen zoeken we de weg uit het doolhof die het beste bij jou en je onderneming past.

Waarom ik jou wil helpen

Vanuit mijn thuissituatie heb ik vrijwel alles zelf moeten uitpluizen. Opgroeien in armoede en spanning met een drugsverslaafde vader, een onveilige omgeving en ondanks een start op het Gymnasium een vroege schoolverlater zonder diploma.

Al van klein kind af aan hecht ik veel waarde aan vrijheid, grenzeloos zijn en ondernemen. Om wat geld voor snoepjes, speelgoed of paardrijles bij elkaar te verdienen heb ik heel wat statiegeldflessen ingezameld en ingeleverd, waste ik auto’s, haalde onkruid uit tuinen en ging ik langs de deuren om te vragen of ik voor een kleinigheidje de hond mocht uitlaten.

Vanuit niets heb ik mijn draai moeten vinden in het ondernemerschap en wat had ik graag een goede mentor gehad die me wegwijs kon maken. Natuurlijk waren er voorbeelden in mijn omgeving en van iedereen heb ik iets proberen te leren maar vrijwel alles heb ik zelf moeten uitzoeken.

Die weg gaat met vallen en opstaan, maar elke keer dat ik ben gevallen ben ik weer sterker opgestaan. De lessen die ik op dat pad geleerd heb en nog dagelijks blijf leren wil ik graag delen met iedereen die ook behoefte heeft aan iemand om op terug te vallen met vragen, mogelijkheden of gewoon om even te reflecteren

Eerst even kennis maken?

Een goede klik is ontzettend belangrijk en daarom mag je me altijd even bellen, appen, mailen of zoomen om vrijblijvend kennis te maken.