De baas over je agenda!

0 van 9 lessen afgerond (0%)

Module 3: Work hard, play harder!

Afronding

Je hebt geen toegang tot deze les

Registreer of log in om toegang te krijgen tot de inhoud van de cursus.

Gefeliciteerd!

Je hebt de online training “De baas over je agenda” afgerond. In deze training heb je geleerd hoe je je takenlijst kan sorteren op volgorde van prioriteit zodat je niet alle balletjes tegelijk hoeft hoog te houden. Je hebt handige handvatten gekregen om je tijd gunstig in te delen en je agenda goed bij te houden. Hoe je tijd kunt besparen door onbelangrijke dingen los te laten en dingen die iemand anders ook kan doen voor jou te delegeren.

Maar ik wil je daarnaast ook aanmoedigen om tijd vrij te maken voor activiteiten die belangrijk zijn voor je persoonlijke leven. Maak een bewuste keuze om evenwicht te vinden tussen werk en privé en sta jezelf toe te genieten van de rijkdommen die het leven te bieden heeft. Het zal niet alleen je persoonlijke geluk vergroten, maar ook je professionele leven verrijken.

Uit ervaring weet ik dat ik tijdens de momenten waarop ik vooral gas gaf geen oplossingen zag. Mijn brein was alleen maar bezig met mijn te drukke agenda te overleven. Op het moment dat er ruimte was voor mezelf had ik geen energie of motivatie meer om na te denken over andere mogelijkheden. Daar waar ik tot stilstand kwam was er ook weer energie, tijd en ruimte om nieuwe kansen te zien en te maken. Ik gun jou dat maar jij moet het doen, gun het jezelf!

Onthoud dat je niet alleen ondernemers bent maar ook een mens met behoefte aan liefde, vreugde en voldoening. Je verdient het om te genieten van het leven buiten je bedrijf. Dus plan die familie-uitjes, ontmoet vrienden, maak tijd vrij voor hobby’s en zorg voor je gezondheid. Je zult ontdekken dat een gebalanceerd persoonlijk leven een waardevolle bron is voor je succes als ondernemer.

Heel erg veel succes!

Mocht je meer hulp willen bij je onderneming mag je altijd contact met me opnemen voor persoonlijk advies zodat je de mogelijkheden weer gaat zien!